Virtuele maagband

WAT IS EEN VIRTUELE MAAGBAND?

Heeft u last van wat extra kilootjes, een suikerverslaving of wil u gewoon een gezondere levensstijl implementeren? Met behulp van hypnose worden uw doelen op een veilige en gezonde manier verwezenlijkt. Meer nog, het is een veilig alternatief voor een maagbandoperatie. Bij zo’n operatie wordt de maag verkleind, zodat u kleinere porties zal eten en sneller een voldaan gevoel ervaart. Een virtuele maagband doet precies hetzelfde, maar dan zonder medische tussenkomst.

HOE WERKT EEN VIRTUELE MAAGBAND?

De reden waarom u zich overeet, wordt door een operatie niet opgelost. Er worden geen problemen aangepakt, enkel het symptoom wordt verholpen. Met dit programma bekijken we uw eetgewoontes en passen we deze aan waar nodig. Meestal zitten die diep in het onderbewuste geworteld, net daarom is diëten zo moeilijk.

Heeft u te kampen met overgewicht, een suikerverslaving of wilt u een gezondere levensstijl? Met behulp van hypnose worden uw doelen op een veilige en gezonde manier verwezenlijkt.

DE THERAPIE

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

WEEK1

SESSIE 1

Kennismaking hypnotherapie
Uitleg programma
Realiseerbare doelen
In de eerste week gaan we meteen van start met twee opeenvolgende sessies. U maakt kennis met de behandelde therapeut die uitlegt wat het programma inhoud en hoe het in zijn werk gaat. Het intake-formulier wordt samen overlopen en de wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Daarna worden duidelijk de doelen bepaald.

SESSIE 2

Plaatsen maagband
In de meteen daaropvolgende sessie plaatsen we onder hypnose de virtuele maagband. Hierna sturen we u een audiohypnose door ter extra ondersteuning.

WEEK 2

SESSIE 3

Mindset en overtuigingen
De blokkades en overtuigingen die u ervan weerhielden om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken of behouden worden hierin aangepakt. In plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om uw doel te bereiken.

WEEK 3

SESSIE 4

Gewoontes en eetpatroon
Een gezond eetpatroon en gezonde eetgewoontes zijn van groot belang en komen in deze sessie aan bod. Deze worden na deze sessie een automatisme.

WEEK 4

SESSIE 5

Levensstijl en motivatie
Er wordt een levensstijl geprogrammeerd die gezond is en waar u zich goed bij voelt. Daarnaast verkrijgt uw onderbewustzijn in deze sessie de motivatie om de gemaakte veranderingen blijvend te houden voor de rest van uw leven.

WEEK 5

SESSIE 6

Voedingsprotocol
Door middel van orthomoleculaire therapie komt u te weten wat u beter wel eet en wat u beter minder eet. De kennis hiervan stimuleert uw onderbewustzijn om gezonder door het leven te gaan. 

WEEK 6

SESSIE 7

Optimalisering en versterking
Indien er bepaalde zaken zijn waarmee u het toch nog lastig zou hebben worden die in deze sessie aangepakt. Heeft u geen last meer van verleidingen van buitenaf, dan versterkt deze sessie de voorafgaande installaties. Zo verkrijgt u een optimaal resultaat.

SESSIE 8

Gezondheidsadvies en Leefstijladvies op maat
Hier evalueren we de resultaten en sturen we nog bij waar nodig. Daarnaast krijgt u nog een op maat gemaakt advies mee.

REACTIES

“Zeer goede ervaring en voel me ook beter. De kilo’s verminderen geleidelijk aan.”
“Het gaat zeer goed. Ik heb minder drang naar zoet en ik ben bewuster bezig met wat ik eet. Ik ben terug afgevallen en ben zeer tevreden.”
“Ik voel me er goed mee en ik weet dat het nu ook zo zal blijven.”
“Ik twijfelde eerst om het programma aan te gaan maar achteraf gezien heb ik enkel spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Heel tevreden!
“Het gaat prima. Alle gezonde gewoontes gaan goed en het lukt me nu om dingen te doen waar ik voorheen geen energie voor had.”
Vorige
Volgende
“Ik merk verandering in mijn reacties en daar ben ik blij mee.”
“Nooit gedacht dat ik me nog zo fit ging voelen.”
“Ondanks de extra stress op het werk kan ik me gemakkelijk aan de nieuwe gewoontes vasthouden.”
“Absoluut de investering waard. Investeren in je gezondheid is eigenlijk onbetaalbaar.”
Vorige
Volgende
“Dit is een gouden combinatie die zeer doelgericht en efficiënt werkt. Ik ben tevreden!”
“Ik ben 15 kilo kwijt op een jaar tijd.”
“Dankzij de virtuele maagband weeg ik ondertussen 22 kilo minder.”
“Ik voel me letterlijk terug helemaal in balans. Ik voel me als herboren!”
Vorige
Volgende

Dit gezondheidsprogramma heeft 3 formules en bestaat uit minimaal 5 sessies (4weken).