Virtuele maagband

WAT IS EEN VIRTUELE MAAGBAND?

Heb je last van wat extra kilootjes, een suikerverslaving of wil je gewoon een gezondere levensstijl implementeren? Met behulp van hypnose worden jouw doelen op een veilige en gezonde manier verwezenlijkt. Meer nog, het is een veilig alternatief voor een maagbandoperatie. Bij zo’n operatie wordt de maag verkleind, zodat je kleinere porties zal eten en sneller een voldaan gevoel ervaart. Het programma ‘virtuele maagband’ doet precies hetzelfde, maar dan zonder medische tussenkomst.

De reden waarom je je overeet, wordt door een operatie niet opgelost. Er worden geen problemen aangepakt, enkel het symptoom wordt verholpen: te veel eten.  Met dit programma bekijken we je eetgewoontes en passen we aan waar nodig. Meestal zitten die diep in het onderbewuste geworteld, net daarom is diëten zo moeilijk. 

Met een virtuele maagband wordt jouw onderbewustzijn aangesproken om nieuwe gewoontes aan te nemen op vlak van voeding en beweging en die ook vol te houden. Op die manier kan je snel en gemakkelijk een nieuw eet- en bewegingspatroon ontwikkelen. Door optimalisatie van het gedrag en het aanbrengen van gedragsveranderingen, worden alle punten van gewichtsverlies aangepakt: beweging, water drinken, portiecontrole, maar ook de link met je emoties.

Je zal in staat zijn om gezondere eetpatronen toe te passen en te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Het resultaat is een trapsgewijs en consistent gewichtsverlies, zonder dieet! Integendeel, het is allesbehalve een dieet. Je hoeft geen punten te tellen of medicatie te nemen, en je kan bovendien nog steeds alles eten wat je lekker vindt!

Na het doorlopen van dit programma zullen je porties gevoelig verkleinen doordat je sneller bent voldaan, dit terwijl je dus nog steeds mag eten wat je wil. Een gezond voedingsadvies behoort uiteraard tot de therapie, maar je zal bv. niet meer moeten toekijken op een feest hoe anderen eten wat ze willen terwijl jij bepaalde zaken moet weigeren omwille van het zoveelste dieet.

"investeren in een virtuele maagband
is investeren in uw gezondheid"

DE THERAPIE

Virtuele maagband is een programma van 5 sessies begeleid met audiohypnose. Onder hypnose programmeert de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult dan automatisch minder gaan eten en dus afvallen. Dit is precies hetzelfde effect als wat met een echte maagband wordt bereikt, maar dan zonder de lichamelijke ingreep. Bovendien zal bewegen een stuk aangenamer worden en geniet je meer van bv. een wandeling of fietstocht.

Iedereen ontvangt bij aanvang van het programma een persoonlijk programmaboekje en een motivatiepakket met een thermosfles van MEPAL (900 ml), een anti-stressballetje en een balpen van All About BALANCE.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

THERAPEUT BENNY BLYAERT

Graag meer info of wens je een afspraak te boeken?
Contacteer ons gerust via het contactformulier of boek meteen jouw afspraak in onze planner!